Vi flytter alt!

Flyttetips og spørsmål

Flyttegutta AS - Din ultimate ressurs for flyttetips og svar på spørsmål!

Forberedelser

 • Se på flytting som en mulighet til å bli kvitt eiendeler du ikke lenger trenger. Vurder å lage "donere" og "selge" hauger i hvert rom for ting du kan klare deg uten.
 • Mange har en tendens til å beholde utdaterte papirer i lang tid. Innse at papir er svært tungt. Gjør deg selv en tjeneste og bli kvitt eventuelle utdaterte dokumenter før du flytter.
 • Sørg for å ha et rikelig utvalg av emballasjeteip, saks, tusjer og merkelapper.
 • Tin av rim kjøleskapet i god tid før flyttedagen.

Pakking og merking

 • Gjør nedpakkingen over lengre tid slik at du har god med tid og unngår stress på flyttedagen.
 • Bestill riktig og sikkert pakkematerialer slik at du unngår at flytteeskene ryker eller ikke beskytter dine eiendeler.
 • Pakk forsvarlig og merk eskene med "Forsiktig".
 • Merk eskene til hvilket rom de skal til eller bruk farger.

Utflytting

 • Se først til at flyttebilen kan få nærmest mulig adkomst til inngangspartiet på flyttedagen med flyttebilen.
 • Varsle naboer at du "skal flytte" med en lappe på inngangsdøren eller et lite notat i hvert nabo postkasse.
 • Levere barn på barnehage og skole før flyttingen starter.
 • Organiser flyttelasset slik at våre flyttearbeidere enkelt kan hente møbler og esker.

Innflytting

 • Forbered pen parkeringsplass for flyttebilen. Gi beskjed om at "Flyttebil kommer" i gaten eller ved inngangspartiet.
 • Tilrettelegg plass slik at flyttearbeiderne kan bære dine eiendeler inn i ny bolig uten hindringer..
 • Ha en person inne i boligen som kan dirigere hvor ting plasseres så du unngår å flytte rundt på tingene i ettertid.
 • Ha godt humør og vær forberedt.

Ofte stilte spørsmål og svar

Svar: Hos Flyttegutta AS tilbyr vi konkurransedyktige priser for flyttetjenestene våre. For lokalflytting fakturerer vi basert på timepris, mens for langdistanseflytting innen Norge og internasjonal flytting tilbyr vi faste priser. Prisen vil variere avhengig av flere faktorer, inkludert størrelsen på flyttelasset, avstanden som skal tilbakelegges, og eventuelle tilleggstjenester du ønsker. For å få en nøyaktig pris, kan du ta kontakt med oss eller sjekke våre priser på https://flyttegutta.no/lokalflytting.
For å bestille våre flyttetjenester, kan du enkelt gjøre det på to måter. Du kan sende en e-post til [email protected] og oppgi informasjon om flyttebehovet ditt, som dato, tidspunkt, adresse og andre relevante detaljer. Vårt team vil deretter kontakte deg for å bekrefte bestillingen og avtale videre detaljer. Alternativt kan du fylle ut vårt skjema på https://flyttegutta.no/flyttetilbud. Dette skjemaet lar deg gi oss all nødvendig informasjon om flyttingen din, og vi vil umiddelbart motta opplysningene dine. Etter å ha mottatt skjemaet, vil vi ta kontakt med deg for å bekrefte bestillingen og koordinere alle flyttedetaljene. Uansett hvilken metode du velger, vil vi gjøre vårt beste for å sikre at din flytteopplevelse blir enkel, problemfri og tilpasset dine behov. Ta kontakt med oss i dag for å bestille våre pålitelige flyttetjenester!
Svar: Vi har et variert utvalg av flyttebiler som passer til ulike behov. Våre flyttebiler har kapasitet fra 20 til 50 kubikkmeter, og vi har biler både over og under 3,5 tonn. De større bilene blir ofte brukt til langdistanseflytting, da de har større lastekapasitet og er ideelle for transport av større flyttelass. Uansett størrelse på flyttebilen, kan du være sikker på at vi har det nødvendige utstyret og kompetansen for å håndtere flyttingen din på en trygg og effektiv måte. Du kan finne mer informasjon om våre flyttebiler på https://flyttegutta.no/bilpark
Nei, vi utfører kun flyttetjenester som inkluderer selve flyttingen av møbler og eiendeler. Vi tilbyr ikke spesifikke flyttevasktjenester. Imidlertid kan vi gjerne anbefale flere pålitelige rengjøringsbedrifter som er spesialisert på flyttevask. Dersom du ønsker hjelp med å finne en passende rengjøringsbedrift, er vi mer enn villige til å gi deg anbefalinger basert på dine behov og preferanser. Ta gjerne kontakt med oss for ytterligere informasjon og assistanse med å finne en pålitelig rengjøringspartner.
Beklager, men vi tar ikke oppdrag gjennom NAV for flyttetjenester. Vi tilbyr våre flyttetjenester til private kunder, bedrifter og organisasjoner direkte, og tar ikke del i NAV-finansierte oppdrag. Hvis du er interessert i våre tjenester, er du velkommen til å kontakte oss direkte for å få mer informasjon om hvordan vi kan bistå deg med din flytting. Vi ser frem til å hjelpe deg med en smidig og stressfri flytteopplevelse!

Fant du riktig informasjon?

La oss hjelpe deg! Spør gjerne hvis det er noe spesifikt du leter etter, og vi vil gjøre vårt beste for å assistere deg..
Kontakt oss

Artikler om flytting
Kopirett © 2024 Flyttegutta AS Alle rettigheter reservert