Vi flytter alt!

Pianoflytting Oslo

Profesjonell spesialflytting og pianoflytting med Flyttegutta AS

Pianoflytting Tunge Loft, Flyttegutta AS - Flyttebyrå Oslo

Spesialflytting og Pianoflytting hos Flyttegutta AS

Vi er eksperter på spesialflytting, inkludert pianoflytting, samt tunge maskiner, ovner, amerikanske kjøleskap, biljardbord, og mye mer. Vårt dedikerte team av erfarne flyttemedarbeidere har den nødvendige ekspertisen og utstyret for å håndtere verdifulle gjenstander med forsiktighet og presisjon. Når det kommer til spesielle og tunge løft, kan du stole på oss for en sømløs og trygg flytteopplevelse. Besøk også vår hjemmeside for pianoflytting på https://pianoflytting.no for mer informasjon og tjenester. Velkommen til Flyttegutta AS - din pålitelige partner for spesialflytting.

Special 2 1, Flyttegutta AS - Flyttebyrå Oslo

Pakking av skjøre tinger

Å flytte skjøre gjenstander kan være en bekymring, men med Flyttegutta AS kan du være trygg på at dine skjøre eiendeler blir håndtert med den største omsorg. Vår dedikerte ekspertise innen pakking og flytting av skjøre ting sikrer at dine verdifulle eiendeler blir forsvarlig innpakket og beskyttet under hele flytteprosessen.

Special 3 1, Flyttegutta AS - Flyttebyrå Oslo

Forsikring under flytting

Vi forstår hvor viktig det er å føle seg trygg under flyttingen. Derfor er vi stolte av å informere om at Flyttegutta AS er forsikret gjennom Tryg Forsikringsselskap med omfattende dekning. Vår utvidede transportforsikring, firmaforsikring og forsikring på ansatte gir deg ekstra sikkerhet og beskyttelse gjennom hele flytteprosessen.


 • Icon Domestic 3, Flyttegutta AS - Flyttebyrå Oslo

  Nedpakking

  Vi tar hånd om nedpakkingen av ditt dyrebare piano med ekstra forsiktighet. Vårt erfarne team sørger for at det blir forsvarlig innpakket og beskyttet før flyttingen.

 • Icon International 3, Flyttegutta AS - Flyttebyrå Oslo

  Support tunge løft

  Vårt erfarne supportteam hjelper deg med tunge løft, inkludert pianoflytting. Vi tar oss av hele prosessen, fra start til slutt. Velg Flyttegutta AS for en trygg og profesjonell flytteopplevelse.

 • Icon Domestic 4, Flyttegutta AS - Flyttebyrå Oslo

  Spesialpakking

  Med vår spesialpakking tilbyr vi skreddersydde løsninger for pianoflytting og andre tunge løft. Vi bruker avansert utstyr og materialer for å sikre en sikker og pålitelig flytting.

 • Icon International 2, Flyttegutta AS - Flyttebyrå Oslo

  Pianotransport

  Vi har dedikerte transporttjenester som er spesielt utformet for pianoflytting og tunge gjenstander. Våre flyttebiler med løftelem er tilpasset med riktig utstyr for en pianotransport.


Priser for spesialflytting inkludert MVA

Gjenstander Uten etasjer Med etasjer
Pianoflytting 4000 5000 - 10000
Kjøkkenplater 4000 5000 - 8000
Tunge bord 4000 5000 - 8000
Ovner 4000 5000 - 12000

Fant du riktig informasjon?

La oss hjelpe deg! Spør gjerne hvis det er noe spesifikt du leter etter, og vi vil gjøre vårt beste for å assistere deg..
Kontakt oss

Artikler om flytting
Kopirett © 2024 Flyttegutta AS Alle rettigheter reservert