Vi flytter alt!

Flyttegutta AS: Om oss

Erfaring og pålitelighet siden 2004 med Flyttegutta AS

Flyttebyra Oslo 6, Flyttegutta AS - Flyttebyrå Oslo Beste Flyttebyra, Flyttegutta AS - Flyttebyrå Oslo

"Vi har flyttet alt siden 2004!"

Vår historie begynte i 2004, og siden den gang har vi vært dedikert til å tilby pålitelige og profesjonelle flyttetjenester. Med over et tiår med erfaring har vi flyttet alt fra små leiligheter til store kontorlokaler, og vi tar alltid godt vare på våre kunders eiendeler som om de var våre egne.


Noen ord om oss

Som en flyttebedrift lokalisert i Oslo og omegn har vi tilegnet oss en betydelig innsikt og forståelse på hvordan folk flytter. Flyttegutta AS, er her for å hjelpe deg!

Vårt erfarne team av flytteeksperter vet nøyaktig hva som skal til for å gjøre en flytting smidig og problemfri. Vi forstår at hver flytting er unik, og derfor tilpasser vi våre tjenester etter dine spesifikke behov og ønsker.

Lokal ekspertise, global tilknytning!

Vi arbeider hardt og målrettet for å tilby førsteklasses lokalflyttingstjenester. Vår flyttebedrift har utviklet seg til å omfavne en ny flytteteknologi og Global Mobility slik at vi kan tilby sømløse flytteløsninger både lokalt og internasjonalt.

Med vår dedikasjon til kvalitet og vår globale tilknytning, kan du føle deg trygg på at Flyttegutta AS tar deg dit du skal, uansett hvor det er! Velg oss for en moderne og pålitelig flytteopplevelse.

Vår visjon

Vår visjon hos Flyttegutta AS er å bli den ledende flyttepartneren som setter standarden for pålitelighet, innovasjon og kundetilfredshet. Vi streber etter å tilby de mest effektive og teknologisk avanserte flyttetjenestene, samtidig som vi opprettholder vårt sterke engasjement for lokalflytting.

 • Icon Domestic 1, Flyttegutta AS - Flyttebyrå Oslo

  Lokal flytteservice

  Vår spesialiserte lokale flytteservice sikrer en sømløs og effektiv flytteprosess innen Oslo og omegn. Med dyktige og erfarne teammedlemmer tar vi hånd om alt for deg, fra pakking til transport, slik at du kan føle deg trygg og avslappet gjennom hele flyttingen.

 • Icon Domestic 2 1, Flyttegutta AS - Flyttebyrå Oslo

  Forberedelser

  Forberedelsene er nøkkelen til en vellykket flytting, og vi er her for å hjelpe deg gjennom hvert trinn. Vårt team gir råd og veiledning om hvordan du best kan organisere og planlegge flyttingen din, slik at alt går smidig og stressfritt.

 • Icon Domestic 5, Flyttegutta AS - Flyttebyrå Oslo

  Flytte tunge tinger

  Vanskelige og tunge gjenstander er ingen hindring for oss. Våre profesjonelle flytteeksperter er godt trente og utstyrt for å håndtere selv de tyngste eiendelene dine med forsiktighet og presisjon. Vi sørger for at de kommer trygt fra A til B.

 • Icon Domestic 6, Flyttegutta AS - Flyttebyrå Oslo

  Global Mobility

  Vår ekspertise strekker seg utover lokale flyttinger. Med vår fokus på Global Mobility, kan du stole på at vi har den nødvendige kunnskapen og ressursene for å håndtere internasjonale flyttinger på en sømløs og problemfri måte. Uansett hvor i verden du flytter, er vi din pålitelige flyttepartner.


Hvordan pakke en TV?

La oss vise deg på denne videoen hvordan en TV skal pakkes inn.

Kopirett © 2024 Flyttegutta AS Alle rettigheter reservert